Shopping cart

close
Door een folder een waarde te geven zorg je ervoor dat men je folder bewaard.
Folder nodig? Menukaart? Wij kunnen je van veel ontwerpen voorzien...

Folder ontwerpen in alle vormen en maten. Wat dat betreft zijn de mogelijkheden oneindig. Maar om een goede en betaalbare folder te maken hanteren we een aantal uitgangspunten en doorlopen we een helder stappenplan.

De juiste look en feel om je doelgroep te verleiden

Het is belangrijk je doelgroep goed te kennen en helder te hebben met welk doel je de folder laat maken. Vervolgens kijken we naar de grootte, de vormgeving, de kleuren, mooie foto’s, pakkende teksten en alles wat nodig is om je doelgroep gemakkelijk te verleiden met je folder.

Uniek ontwerp voor een vaste prijs

Al je wensen en eisen worden verwerkt in een uniek ontwerp die naadloos aansluit bij je bedrijf, je huisstijl, je website en niet te vergeten je boodschap. Wil je advies of weten wat de mogelijkheden zijn om voor je producten of diensten een unieke folder te maken voor een vaste prijs? Vraag een gratis offerte aan!

  • Altijd een uniek folder ontwerp
  • In lijn met je huisstijl en afgestemd op je boodschap
  • Binnen 3 dagen een eerste ontwerp
  • Meerdere aanpassingsronden
  • Vooraf helderheid over kosten
  • Binnen 24 uur gedrukt en gratis geleverd!
Optimale mix van online en offline communicatie

De online communicatie met klanten is niet meer weg te denken. Maar ondanks alle online mogelijkheden krijgen we nog steeds veel verzoeken om goede, overzichtelijke folders te maken. Overweeg je een folder te maken? Laat je adviseren over een goede mix van online én offline communicatie om je (potentiële) klanten optimaal te informeren.

Korte, pakkende teksten

Een aantrekkelijke folder maken vraagt om korte, pakkende teksten die de essentie van je boodschap direct weergeven. Om zoveel mogelijk te zeggen in zo min mogelijk woorden werken we samen met een tekstschrijver. De juiste teksten zorgen ervoor dat je boodschap goed overkomt. Bekijk in de rekentool de mogelijkheden om professionele teksten te laten schrijven!

Folder ontwerpen en laten drukken

We bieden vooraf altijd een vaste, scherpe prijs voor het maken van de folder inclusief het drukken van de folders! We combineren zoveel mogelijk bestellingen, waardoor we ze goedkoper kunnen aanbieden. We staan garant voor kwaliteit en service, zorgen dat alles op tijd geleverd wordt en leveren de folders zo nodig  persoonlijk bij je af!

Terugbellen

Wilt u liever teruggebeld worden door iemand van het team? Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur op!

Uw voorkeur?

Scroll To Top
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door het surfen op deze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.