Shopping cart

close
Vertel met een uniek ontwerp precies waar je bedrijf voor staat.
Heeft jouw bedrijf een huisstijl nodig?

Een huisstijl is een cruciaal onderdeel van je marketingcommunicatie. Het is de grafische afspiegeling van je bedrijf. Je huisstijl is bepalend voor het ‘gezicht’ van je bedrijf: de grafische weergave van je merkidentiteit. Door het gebruik van bepaalde kleuren en lettertypes kunnen klanten zich met een bedrijf identificeren.

Elementen in je huisstijl, zoals bijvoorbeeld je logo, bieden ook een snelle manier om een stempel te drukken op marketing materiaal. Ze zijn een een belangrijk vertrekpunt voor verschillende keuzes die je maakt als het gaat om bijvoorbeeld de vormgeving van je website, je foldermateriaal en sociale media. Mensen linken elementen van een huisstijl direct in verband met het merk waar het voor staat: daarom is het zo belangrijk om een consistente huisstijl te hebben. Zo kun je als bedrijf visuele elementen inzetten om de boodschap over te brengen. Wij kunnen voor jouw merk diverse huisstijl dragers ontwerpen, zoals:

  • Buitenreclame
  • Flyers
  • Briefpapier
  • Visitekaartjes
  • Website

In sommige gevallen geeft een huisstijl ook meer informatie over de geschiedenis van een bedrijf en haar kernwaarden. In die gevallen draagt het logo ook bij aan het creëren van een eenduidige interne bedrijfscultuur. Ontwerphoek kan je helpen bij de juiste vertaling hiervan met een bijzonder logo!

Terugbellen

Wilt u liever teruggebeld worden door iemand van het team? Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur op!

Uw voorkeur?

Scroll To Top
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door het surfen op deze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.