Unieke logo's voor elke identiteit
Een logo is de basis...

Een goed logo ontwerp weerspiegelt de identiteit van je bedrijf of je organisatie. Je logo communiceert in één oogopslag iets over de filosofie, waarden, plaats in de markt en je doelstelling. Het is je beeldmerk; de basis van het imago van je onderneming. Wij zoeken samen met je naar een uitstraling die de doelgroep van je product of dienst aanspreekt. Strak en hip of juist klassiek en luxe.

De meeste bedrijven bieden jouw 3 verschillende soorten ontwerpen aan en laten je daar een keuze uit maken. Wij van Ontwerphoek doen het niet zo maar gaan samen met de klant bespreken wat de wensen zijn van de klant. Als wij samen de wensen en eisen hebben besproken zullen wij onze ervaring en mening geven en kunnen we zo samen tot een evenwichtige schets komen.

Vervolgens gaat onze Grafische vormgever met jarenlange ervaring aan de slag en zal hij een opzet maken die samen met de klant tot stand is gebracht. Meestal hebben we direct een goede basis voor een logo van een bedrijf en is het nog alleen een kwestie van puntjes op de I plaatsen om het volledig af te maken.

Onze logo’s worden ontworpen volgens de richtlijnen en nadat wij het hebben afgerond krijgt u na de betaling direct de originele bestanden. Met de bestanden die wij leveren zou u zelfs een vliegtuig mee kunnen laten bedrukken… Doe eens gek!

Terugbellen

Wilt u liever teruggebeld worden door iemand van het team? Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur op!

Uw voorkeur?