Onze aanpak

Een ZZP website moet natuurlijk alle belangrijke doelgroepen ideaal aanspreken. Bij Ontwerphoek kijken wij als eerst naar de informatie structuur van een website. Wat moeten we laten zien aan potentieel klanten? Wie is de gene die het ontvangt? Met een uitgedachte strategie komt jouw website pas echt op gang.

Er zijn 4 belangrijke stappen om een mooie goedwerkende website te realiseren. Vaak herhalen wij de 4 stappen opnieuw om optimaal resultaat te behalen.

stappenplanconcept

Als eerst willen wij u uitnodigen voor een gesprek bij ons op kantoor. Indien dit niet voor u mogelijk is kunnen wij het via een gedeelde scherm en conference call samen de wensen en eisen bespreken. We zullen dan samen uw doelgroep in kaart brengen. Wij ontwikkelen een informatiestructuur en maken een content plan.

ontwerpontwikkeling

Omdat we nu het project goed in kaart hebben gebracht, weten we precies wat we moeten ontwikkelen en ontwerpen. De grafisch vormgever gaat aan de slag met het ontwerpen van uw huisstijl en aan de hand daarvan kunnen we een website concept gaat ontwerpen. Dit is ook het moment dat onze tekstschrijver indien u uw eigen teksten niet heeft aan de slag gaat met de punten die besproken zijn bij stap 1. Het is belangrijk dat u samen met ons meedenkt in het concept en aanstuurt waar nodig om aan uw wensen te voldoen.

lanceringonderhoud

Nadat wij samen goedkeuring voor het concept hebben gekregen en erover uit zijn om online te gaan zullen wij de website lanceren. Wij zorgen voor technische onderhoud van uw website en helpen bij het beheren van het Content Management systeem. Wij kunnen de website op een van onze managed servers plaatsen en deze koppelen aan uw eigen hosting account. Indien u helemaal niks te maken wilt hebben hiermee is het natuurlijk ook mogelijk het uit te besteden aan Ontwerphoek.

onlinemarketing

Na de lancering van uw website begint het allemaal pas echt. Met een uitgedachte online marketing strategie brengen we het juiste publiek naar je website.

We gaan ons focussen op SEO optimalisatie en richten ons op social media om jouw doelgroep te bereiken. Met verschillende tools analyseren we het gedrag van jouw publiek op de website en doen we aanpassingen die resultaten verbeteren.

Onze websites zijn altijd volledig responsive en ideaal te gebruiken op alle mobiele apparaten zoals mobiele telefoons, tablets en laptops.

Terugbellen

Wilt u liever teruggebeld worden door iemand van het team? Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur op!

Uw voorkeur?